Op zoek naar fysiotherapie klazienaveen?

 
fysiotherapie klazienaveen
Fysiotherapie Vaartjes Klazienaveen / Zwartemeer / Emmen.
Tel 06 12 39 15 99.
Fysiotherapie in Klazienaveen Vind een fysiotherapeut.
Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen. De praktijken in de regio Klazienaveen bieden een uitgebreid aanbod van fysiotherapie psychosomatische fysiotherapie en handtherapie. Onderstaand overzicht geeft een indruk van de specialisaties die u daarnaast ook nog bij deze praktijken kunt vinden. Medische fitness / fysiofitness. De fysiotherapiepraktijken in Klazienaveen zijn 5 dagen in de week geopend. De praktijken hanteren hun eigen openingstijden. Op de volgende dagen zijn er praktijken geopend in deze regio. van 0845 tot 2005. van 0845 tot 2005. van 0845 tot 1710. van 0845 tot 1710. van 0845 tot 1710.
Fysiotherapie Bennie de Jonge in Klazienaveen Drenthe.
Hand en pols therapie. Fysiotherapie Bennie de Jonge. Fysiotherapie nodig maak een afspraak 0591 393256 of info@defysio.com. U heeft geen verwijzing nodig. U kunt via DTF direct toegankelijke fysiotherapie een afspraak maken. Voor patienten waarbij wij thuis moeten komen is wel altijd een aanhuis verwijzing van uw huisarts nodig. Wij zijn nu leverancier van Thuasne braces. Ook voor informatie over uw aanvullende zorgverzekering ten aanzien van fysiotherapie. Vakantie Week 33 van maandag 14 augustus t/m zondag 20 augustus Is de praktijk gesloten wegens vakantie.
15 fysiotherapeuten in Klazienaveen.
Aantal waarderingen laag hoog. Kinderfysiotherapie Emmen locatie Klazienaveen Klazienaveen. Fysio-manuele therapie Vaartjes Klazienaveen Klazienaveen. Fysio-manuele therapie Vaartjes Zwartemeer Zwartemeer. Fysio Manuele Therapie Zwartemeer Klazienaveen. Fysio Manuele Therapie Zwartemeer Zwartemeer. Fysio Manuele Therapie Zwartemeer Klazienaveen.
Fysiotherapie Klazienaveen Contact.
Brugstraat 158 Klazienaveen Google Maps.
Fysiotherapie Vaartjes Klazienaveen / Zwartemeer / Emmen.
De fysiotherapie voor algemene actieve en preventieve zorg. Tevens zijn wij gespecialiseerd in. beweegprogrammas COPD diabetis hartrevalidatie etc. Tegenwoordig kunt u zich rechtstreeks melden. U heeft geen verwijsbriefje meer nodig. Snel telefonisch melden zodat we onmiddellijk kunnen starten met de behandeling. Fysiotherapie is therapie voor mensen van alle leeftijden die als gevolg van een lichamelijke aandoening of beperking problemen ondervinden tijdens het uitvoeren van activiteiten in het dagelijks leven. Bovendien kunnen we in onze praktijk altijd een beroep doen op oefentherapie Cesar podotherapeut of sportmasseur.
Medisch Centrum Klazienaveen in Klazienaveen.
Fysio en manuele therapie. We zijn een groepspraktijk bestaande uit 5 ambitieuze fysiotherapeuten die. enthousiast en graag samen met u werken aan uw gezondheid. We zijn specialisten in beweging en houding en u kunt terecht voor behandeling. van klachten aan uw houdings en bewegingsapparaat maar ook ter voorkoming.
Fysiotherapie Klazienaveen Home.
Sinds 1 november 2010 zit de praktijk van Fysiotherapie Klazienaveen in het centrum van Klazienaveen. 2017 Fysiotherapie Klazienaveen werkt zonder wachtlijst u heeft binnen 3 werkdagen een afspraak. 2017 Fysiotherapie Klazienaveen heeft contract afgesloten met alle zorgverzekeraars. 2017 Fysiotherapie Klazienaveen heeft op woensdag ochtend gratis inloopspreekuur van 9.00 10.00. 01-06-2017 Arjan Kooijman is het team van Fysiotherapie Klazienaveen komen versterken. 13-12-2016 Fysiotherapie Klazienaveen is aangesloten bij Schoudernetwerk Groot Drenthe. Het digitaal visitekaartje van Fysiotherapie Klazienaveen kan je ook direct in je smartphone laden door onderstaande QR code te gebruiken. Het menselijk lichaam is een complex apparaat.

Contacteer ons