Zoeken naar raadhuisplein emmen

 
raadhuisplein emmen
Raadhuisplein Emmen maakt kans op internationale prijs RTV Drenthe.
EMMEN Het Raadhuisplein in Emmen is een van de 148 internationale nieuwbouwprojecten die kans maken op de Landezine International Landscape Award. De organisatie van deze internationale prijs roemt het Raadhuisplein om de vele en gevarieerde mogelijkheden van het plein voor activiteiten en evenementen.
Raadhuisplein, Emmen, NL.
Raadhuisplein, Emmen, NL. A square a park a landscape at the interface of town and countryside. Raadhuisplein, formerly a through-route and a large car park, is surrounded by a shopping centre and the town hall to the east while the historic city lies behind it.
Emmen krijgt selfiespot op het Raadhuisplein RTV Drenthe.
EMMEN In navolging van Amsterdam, krijgt ook Emmen een zogeheten selfiespot. Op het Museumplein in de Nederlandse hoofdstad prijken al jaren de letters I amsterdam, waar veel foto's' gemaakt worden. CDA-fractievoorzitter Auke Oldenbeuving is gecharmeerd van het concept en ziet het zitten om in Emmen de letters WEhartjeMM op het Raadhuisplein in de buurt van Wildlands te plaatsen.
Emmen krijgt ludieke selfiespot op Raadhuisplein emmen.nu Nieuws Emmen.
Emmen De CDA fractie in de gemeenteraad van Emmen komt tijdens de begrotingsvergadering in november met een motie om de voorkant van het Atlas Theater te voorzien van een groot beeldscherm. Een beeldscherm moet volgens het CDA de aantrekkingskracht van het Raadhuisplein, het Theater en Wildlands versterken.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Gemeente Emmen: Portaal.
Emmen is dé regio voor jong en oud. Natuur en avontuur gaan hier samen. Kom en ontdek het zelf! Maak het mee! Wonen in de regio Emmen. Ondernemen in de regio Emmen. Recreëren in de regio Emmen. Naar de website.
Raadhuisplein in beeld Emmen. Maak het mee!
Dus heb jij een foto van het Raadhuisplein bij dag, nacht, zonnig, regenachtig, met spelende kinderen, relaxende gezinnen, Stuur jouw foto naar info@emmenmaakhetmee.nl, of deel jouw foto via Facebook en tag Emmen. Maak het mee, of tag ons op Twitter via @emmenmaakhetmee.nl.
Raadhuisplein Emmen Wikipedia.
Het Raadhuisplein is een parkachtig ingericht plein in het centrum van Emmen. Het plein wordt omgeven door het Atlas Theater, het gemeentehuis en winkelcentrum de Weiert. Het plein werd in 2015 geopend als verbinding tussen het centrum van Emmen en Wildlands Adventure Zoo Emmen.

Contacteer ons