Resultaten voor intersport sittard

 
intersport sittard
Openingstijden van Intersport Gardenz in Sittard.
Openingstijden Intersport Gardenz Sittard. 2 Intersport Gardenz vestigingen gevonden in Sittard. Egelantier 40 Sittard-Geleen. Intersport De Bruyn. Voorstad 5 Sittard. Hulp nodig met het vinden van openingstijden? Snel gevonden en direct doorverbonden. Kaart vergroten Kaart verkleinen. Suggesties bij u in de buurt.
Intersport 5 jaar naar Gardenz.
Na die vijf jaar wordt Intersport geacht te verhuizen naar de omgeving van het stadion van Fortuna Sittard. Een van de voorwaarden voor die tijdelijke vestiging is dat Intersport tevens 300 vierkante meter afneemt voor een kleinere Intersportvestiging in Ligne.
Intersport Superstore op Gardenz geopend Sittard-Geleen.
Om Intersport toch voor de stad te behouden heeft de gemeente het bedrijf bij wijze van hoge uitzondering toestemming gegeven om zich maximaal vijf jaar op Gardenz te huisvesten. Na die vijf jaar wordt Intersport geacht te verhuizen naar de omgeving van het stadion van Fortuna Sittard.
Ondernemers in geweer tegen megastore Intersport in Geleen 1Limburg Nieuws en sport uit Limburg.
Champignonfabriek Lut├Ęce in Belgische handen. Ondernemers in geweer tegen megastore Intersport in Geleen. Geplaatst op woensdag 6 januari 2016 605.: Een groep van 33 ondernemers uit Sittard en Geleen ageert tegen de tijdelijke vestiging van Intersport op huis en tuinboulevard Gardenz in Geleen.
Intersport Superstore Gardenz.
Dit is de eerste winkel in Europa volgens het geheel nieuwe concept van Intersport. Minimaal 100 m2 per aangeboden sport: tennis, voetbal, running, fitness, wandel en outdoor, bad en beach, zaalsport, hockey, funsport en vechtsport. En een unieke 100 m2 Under Armour.
Intersport Openingstijden Intersport Egelantier.
Inloggen voor bedrijven. Inloggen Wachtwoord vergeten. Intersport Gardenz Sittard / Geleen. Egelantier 40, 6163RB, Geleen 046-3030564 Home. Openingstijden 9 okt 15 okt. Deze week Volgende week. Openingstijden 16 okt 22 okt. Deze week Volgende week. Donderdag 12 oktober. Donderdag 19 oktober.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Intersport Geleen.
Intersport Gardenz Sittard / Geleen. Intersport Gardenz Sittard / Geleen. 6163 RB Geleen. Elke zondag open! Bekijk onze collectie. Over Intersport Gardenz Sittard / Geleen. In samenwerking met Intersport International zijn wij de eerste INTERSPORT-winkel volgens het geheel nieuwe concept van INTERSPORT van in totaal 1650 m2.

Contacteer ons