Resultaten voor massage drenthe

 
massage drenthe
Duo massage behandelingen Drenthe Beauty en Kuurinstituut Het Nolderwoud Zuidwolde Drenthe.
Workshop smokey eye of Glamour look. Charge arrangement 5 dagen. Clean 9 FIT programma. Duo massage behandelingen Drenthe. Duo massage behandelingen Drenthe. Beauty en Kuurinstituut Het Nolderwoud ligt verscholen in de Drentse bossen net op de grens van Overijssel en Drenthe in het kleine dorpje Zuidwolde. Het is een heerlijke rustige locatie waar u gratis en voor de deur kunt parkeren. U kunt bij ons terecht voor vele soorten behandelingen zoals massages en gezichtsbehandelingen maar ook voor arrangementen zoals hele halve en meerdaagse arrangementen of sauna arrangementen. Alle behandelingen/arrangementen kunnen ook plaats vinden in duo vorm.
Wellness hotel Drenthe Geniet van een massage of ons Saunaplein Abdij de Westerburcht.
Genieten in een sfeervol Wellness hotel Drenthe. Wellness hotel Drenthe Bent u toe aan rust. En wilt u zich eens heerlijk ontspannen? Dan is het hoog tijd voor een lekkere wellness dag! De Westerburcht in Westerbork is een Wellness Hotel in hartje Drenthe. Daar geniet u 100% van Drentse wellness. Genieten doet u in één van de sauna's op ons Saunaplein of van een Drentse Hammam! Uw wellness dag is helemaal compleet met een massage en beauty behandeling van Vitalia Beauty Wellness. Bekijk ons aanbod en speciale prijzen!
Massage Landhotel Diever.
Hotelkamers in de natuur van Drenthe. en veel kamers met weidezicht. Heerlijk ontspannen en nog meer genieten? Dat kan door middel van een professionele massage door een ervaren Shiatsu masseuse. Gun uzelf een rustgevende en lichaamsherstellende massage waar u de deur niet voor uit hoeft! Wij bieden de volgende massages aan. Bij de stoelmassage kunt u uw kleding gewoon aanhouden. Lichaamsmassage totaal met etherische olie.
Massage Drenthe Massagepraktijk Romano Sandee te Groningen.
Huisregels en praktische informatie. Veel gestelde vragen FAQ. U bevindt zich hier. Massagepraktijk Romano Sandee bedient vanuit Groningen de noordelijke provincies van Nederland te weten Groningen Friesland en Drenthe. Masseur Romano Sandee voert diverse soorten massages uit zoals. De massages kunnen zowel in de praktijk in Groningen als op locatie in Drenthe gegeven worden. Neem hiervoor contact met mij op. Tarieven en praktische informatie. Massagepraktijk Romano Sandee maakt ook in Drenthe gebruik van vaste tarieven. Je kunt gelijk online een afspraak maken.
Sport Massage Beilen Massage Praktijk Midden Drenthe Beilen.
We zijn inmiddels bijna 4 jaar verder en de klanten in Beilen en omgeving weten mij te vinden. Maar ik heb nog ruimte voor nieuwe klanten dus schroom niet en bel gerust voor een afspraak. Bij Massage Praktijk Midden Drenthe kunt u terecht voor een sportmassage ontspanningsmassage triggerpointmassage en preventieve sport taping. Sinds enige tijd kunt bij mij terecht voor een Hotstone massage. Tevens bied ik de mogelijkheid om bij u thuis te komen voor een massage. U kunt mij ook inhuren als sportmasseur of verzorger voor evenementen. Zo ben ik o.a. bij de Spinning Marathon in Roden en op het Internationale tennistoernooi in Zuidwolde geweest. Ik heb de opleiding sportmasseur/-verzorger gevolgd bij een V.O.S.
Massage Drenthe Positive Touch Massage Opleiding.
Positive Touch Positive Touch Lovinklaan 1 6821 HX in Arnhem. Wij zijn dagelijks open van 0900 tot 1800 uur. Landelijk Netwerk Integrale Massage. Binnen het LNI zijn integraal en holistisch masseurs met elkaar verbonden die bij ons de opleiding tot integraal en holistisch masseur hebben afgerond. Per provincie kun je een selectie te maken van masseurs bij jou in de buurt. Aanmelden nieuwsbrief Nu inschrijven. Realisatie door PowerAssist Webdesign Arnhem.
Massage Romy van der Pool.
Klankschalen meditatie Boventonen en mantra zingen. Yoga Meditatie Klankschalen Centrum Samavihara. heeft een herstellende werking. vermindert stress-gerelateerde klachten en Burnout. zorgt voor meer energie en doorstroming. herstelt balans voor lichaam en geest. regelmatige toepassing vergroot de uitwerking. actieve en overbelaste vrouwen. als kado voor je vriendin moeder of andere familieleden. is heerlijk tijdens je zwangerschap èn goed voor de ongeboren baby. baby massage versterkt ook het immuunsysteem. kinderen ontspannen en kalmeren. Ayurveda massage 1 tot 1 uur. Ontspanningsmassage vanaf 1 uur. Intuïtieve healing massage gekleed vanaf 1 uur. Klankschalenmassage gekleed tot 1 uur.
Vitalia Beautysalon Schoonheidssalon Duobehandelingen Massage Nagelstudio Drenthe.
Keuze uit diverse pakkingen lavendel veen algen en kamfer met hun specifieke werkingen. Massage is het geven van mechanische prikkels op het lichaam door middel van handgrepen die kunnen leiden tot herstel van de evenwichtstoestand van de mens. Iedereen met last van pijnlijke spieren of een gespannen geest weet het een weldadige massage kan wonderen verrichten voor de gezondheid! U hoeft echt geen klachten te hebben om wat tijd vrij te maken voor een massage. Het is gewoon een verstandig en gezond idee om u lichaam deze bijzondere aandacht te gunnen!
Contact erotische massage Erotiek Speurders.nl.
Contact erotische massage Erotiek. Audio TV en Video.
Klassieke massage ontspanningsmassage Norg Drenthe Kristal Helder Massagepraktijk Kristal Helder Massages in Norg Drenthe.
U kunt alle spanning van u af laten glijden wanneer u kiest voor een klassieke massage. Bij de klassieke massage staat ontspanning van huid spieren en geest centraal. De klassieke massage is een lichaamsmassage op de huid waarbij massageolie van etherische oliën en warme doeken worden gebruikt om uw lichaam zo ontspannen mogelijk te maken. Klassieke massage bij welke klachten. De klassieke ontspanningsmassage is voor iedereen aan te raden aangezien veel lichamelijke klachten terug zijn te voeren op een gespannen lichaam.

Contacteer ons