Resultaten voor participatiewebshop emmen

 
participatiewebshop emmen
Emmen lanceert participatie-webshop voor ouders schoolgaande kinderen Nationale Onderwijsgids.
04 februari 14.' Vanaf vandaag kunnen ouders in de gemeente Emmen met een laag inkomen online producten bestellen voor hun schoolgaande kinderen tussen de 4 en 18 jaar. Hierbij valt te denken aan sport of muzieklessen, schoolkosten, een abonnement op Dierenpark Emmen of een bezoek aan het theater.
Mogelijk misbruik: gemeente Emmen stopt met aanbieden van waardebonnen RTV Drenthe.
Asielzoekerscentrum Hoogeveen Foto: RTV Drenthe / Ineke Kemper. EMMEN Ruim vijfduizend waardebonnen werden de afgelopen drie maanden aangevraagd via de participatiewebshop van de gemeente Emmen. En die bonnen werden niet gebruikt waar ze voor bedoeld zijn. Ouders" met een minimuminkomen konden een bon bestellen van bijvoorbeeld de Hema, VD of de Action.
Participatieregeling Gemeente Emmen.
Voor kinderen die basisonderwijs volgen is de tegemoetkoming 275. Jongeren die naar het voortgezet onderwijs gaan krijgen een bijdrage van 400, per jaar. De regeling kan ieder jaar vanaf 1 januari tot en met 30 november 2017 worden aangevraagd. Participatiewebshop gemeente Emmen.
Participatiewebshop minima gemeente Emmen uitgebreid Bennie Wolbers.
Meedoen jong en oud aan sport en cultuur EMMEN Sinds vorig jaar kunnen ouders met een laag inkomen producten bestellen bij de webshop voor hun schoolgaande kinderen tussen de 4 en 18 jaar. Gezien het succes in gebruik, is deze participatiewebshop van de gemeente Emmen verder uitgebreid.
Financiƫle ondersteuning voor minima Gemeente Emmen.
Dit geld kunt u besteden in de participatiewebshop. Zorgverzekering op maat. Vanaf 1 januari 2018 stopt de gemeente Emmen met het aanbieden van de collectieve zorgverzekering. Alle inwoners in de gemeente Emmen kunnen via poliswijzer.nl zorgverzekeringen met elkaar vergelijken. Schulden en financiƫle hulp.
Stimuleringsregeling Gemeente Emmen.
Het geld moet u besteden in de participatiewebshop. Via de website BerekenUwRecht worden deze voorwaarden automatisch toegepast. Voor vragen over de participatieregeling, werk of uitkeringen kunt u terecht bij het Werkplein. Verlengde Spoorstraat 2. 7811 GA Emmen. 7800 RA Emmen.

Contacteer ons