Meer resultaten voor hockey lochem

 
hockey lochem
Lochemse Hockey Club Wikipedia.
17 februari 1934. Lochemse Hockey Club is een Nederlandse hockeyclub uit de Gelderse plaats Lochem. De club werd opgericht op 17 februari 1934 en speelt op een terrein aan de Koopsdijk ten zuiden van de stad Lochem. Het eerste heren en damesteam komen in het seizoen 2012/13 beide uit in de Derde klasse van de KNHB.
LISA Clubinformatie van Lochemse Hockey Club.
Lochemse Hockey Club. Koopsdijk 1 B. Komend vanaf de N332 vanuit Holten/Zutphen.: Eerste rotonde rechtsaf Hessenweg. Nadat weg is overgegaan in Zandweg, tweede zandpad rechts. Na 50 meter liggen de hockeyvelden zowel links als rechts van de weg. Komend vanaf de N346 vanuit Goor.:
Lochemse Hockey Club Hockey.
U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. De Lochemse Hockey Club bestaat ruim 80 jaar en heeft een van de mooiste accommodaties in het land door haar unieke ligging midden in de Lochemse bossen aan de Koopsdijk 1b in Lochem.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons