Resultaten voor yoga sassenheim

 
yoga sassenheim
Yogatherapeut in Sassenheim yogatherapeut-info.nl.
Yoga met Jeannette Oegstgeest. Yoga met Jeannette brengt je leven in beweging! De lessen worden gegeven in Sunterra centrum voor inspiratie en ontwikkeling te Oegstgeest en is goed bereikbaar vanuit. In de omgeving binnen 5 km. Je Eigen Zelf Noordwijkerhout. Je Eigen Zelf is voor Mindful yoga Power yoga en Mindfulness coaching en training. Met meditatie en beweging zorgt Mindful yoga voor balans tussen lichaam en geest. Yoga met Jeannette Noordwijkerhout. Heb je behoefte aan bewegen op een manier die bij jou past?
Yogastudio Shakti Sassenheim ProYoga.
Retraites en opleidingen Raja Yoga en Energy Healing in Zuid-Frankrijk. Retraites ter ontspanning en reflectie. Yoga Natuurbeleving voor Ouder Kind. Een reis door de yama's en niyama's van Patanjali.
Blom Willemse Yogapraktijk En Coaching Thérèse Sassenheim Nederland Yoga.
Link naar dit bedrijf. Sassenheim Activiteiten Yoga Categorie. Recenseer Blom-Willemse Yogapraktijk en Coaching Thérèse in Sassenheim Nederland! Deel je ervaringen bij Blom-Willemse Yogapraktijk en Coaching Thérèse met je vrienden of ontdek meer Yoga in Sassenheim Nederland. Anneke van der Plas. Colofon Het gebruik van deze site is onderworpen aan uitdrukkelijke Gebruiksvoorwaarden.
Yoga Centrum Voorhout.
We raden je aan om een proefles te komen volgen om te ontdekken wat yoga voor je kan betekenen! Voor meer informatie over alle verschillende yogalessen. Mindfulnessyoga Dru yoga Yoga en meditatie Puur Yoga Revalidatie yoga Tieneryoga Zwangerschapsyoga en Yoga 60. Klik op het menu bij roosterprijzen en ga met de curser op de lessen staan! In Dru yoga wissel je zachte en vloeiende bewegingen en eeuwenoude klassieke houdingen uit de Hatha yoga af met momenten van diepe stilte rust en ontspanning. Fysiek en mentaal kom je zo weer in balans. Je ervaart innerlijke stilte en je voelt je aanwezig in het hier en NU. Je opent je hart en ervaart diepe ontspanning.
Yoga Sassenheim Yogastudio22.
Hierdoor ontstaat er steeds meer bewustzijn van het lichaam de adem en de geest. Dit brengt balans en een stevige basis om vanuit rust de buitenwereld tegemoet te treden.
yoga Sassenheim.
Anneke van der Plas I 06 29248096 I info.yoga.cranio@gmail.com. 2017 Centrum voor yoga meditatie en Cranio Sacraal Therapie / Sassenheim / Voorhout / Bollenstreek. Yoga brengt lichaam en geest in balans Je kunt je beter ontspannen en concentreren. Je krijgt meer energie en voel je evenwichtiger.
SkadiYoga Yin yoga teacher Amsterdam.
Skadi van Paasschen yoga teacher and Mensendieck therapist in Amsterdam.
Volksuniversiteit Teylingen.
Power yoga Sassenheim De Telefoongids.
Power Yoga in Sassenheim. Power yoga in Sassenheim 2 resultaten. Yoga en meditatie 2. Rubriek Yoga en meditatie. /anne-karine/19331169/5-1/phoneDetails _blank 06-23679021 06-2367 Toon nummer. Bloemetje bezorgen Blom-Willemse Yogapraktijk en Coaching Thérèse. Rubriek Yoga en meditatie. _blank 0252-212369 0252-21 Toon nummer. 23 resultaten binnen 10 km van Sassenheim. Anneke van der Plas. Rubriek Yoga en meditatie.
Neem contact met ons op! DevaDeva.
Stuur een email of je kunt altijd bellen naar 06-17738119 of stuur een berichtje. DevaDeva school voor yoga en meditatie. Hier kun je ons vinden. De lessen worden gegeven op de eerste of tweede verdieping van het bedrijfsverzamelgebouw Heereweg 433a in Lisse. Dit is aan de oostzijde van de Heereweg tussen Lisse en Sassenheim nabij de Engel recht tegenover de Akervoorderlaan Bakker kistenfabriek. Yogaschool DevaDeva is zeer goed te bereiken vanuit de richting Sassenheim Hillegom Noordwijk Nieuw Vennep en Hoofddorp. Ook vanuit de richting Leiden en Amsterdam is de yogaschool goed bereikbaar door de gunstige ligging ten opzichte van de snelweg A44.

Contacteer ons