Op zoek naar massage emmen?

 
massage emmen
Homepage.
Kramp in mijn hand. Problemen met mijn rug. Praktijk voor triggerpointtherapie en massage in Emmen. Hallo mijn naam is Gert Bloemberg. Ik ben al enige jaren actief als sportmasseur/verzorger ooit begonnen met stage bij eredivisie handbalvereniging EO Emmen en omstreken vervolgens een aantal jaren gewerkt bij handbalvereniging Hurry-Up eveneens uit Emmen de jeugd van voetbalvereniging S.V.B.O. Emmen en de wielersportvereniging Emmen W.S.V. Nu heb ik een praktijk voor therapie en massage in Emmen. Ik heb als doel mensen snel en efficiƫnt van zijn of haar klachten af te helpen doormiddel van triggerpoint therapie in combinatie met massage.
Openingstijden Massage Praktijk Schutter Vuurvlinder 31 in Emmen.
Naar de inhoud van deze pagina. Waar zoek je dit? Openingstijden Massage Praktijk Schutter Vuurvlinder 31 in Emmen. Bedrijf nu anoniem bellen. De openingstijden worden opgehaald. Vuurvlinder 31 7826GA Emmen. Onze bezoekers over Massage Praktijk Schutter in Emmen. Massage Praktijk Schutter in Emmen heeft nog geen beoordeling. Geef als eerste een beoordeling. Geef een beoordeling aan Massage Praktijk Schutter in Emmen. Kaart vergroten Kaart verkleinen. Openingstijden Massage Praktijk Schutter Vuurvlinder 31 in Emmen. Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten?

Traditionele Thaise massage o.a hotstone kruidenstempel voetreflex olie aroma massage rug nek yoga en therapie. Jan Risher op Sabaideemai. Monique de vries op Rarida Thai Massage. Peter op Klassieke thai massage. Mary op Bai Tong Kaew Thaise Massage. Steve op Yindee wellness massage. Parveen op Baan Niyom Thaise Massage. johan op Duangjans Massage.
Sportmassage Ginie Fokkens.
Joomla! De dynamische portaalmotor en artikelbeheersysteem
Massage Emmen Massagepraktijk Romano Sandee te Groningen.
Huisregels en praktische informatie. Veel gestelde vragen FAQ. U bevindt zich hier. Ben je opzoek naar een massage in Emmen? Dan kan massagepraktijk Romano Sandee je van dienst zijn. Vanuit Groningen werkt Romano in de noordelijke provincies van Nederland waar hij zowel in de praktijk in Groningen als op locatie in Emmen werkzaam is met verschillende massages. Zo kun je kiezen voor. Lomi Lomi massage zie afbeelding. Workshop improvisatie stoelmassage bij jouw op locatie.
Massage bij Chiropractie Emmen coevordenhuisaanhuis.nl Ondernemen Actueel.
Een 31-jarige man uit Klazienaveen is in de vroege ochtend van vrijdag 3. Publicaties van de jaarlijkse Zuidenveldtentoonstelling in Zuidoost-Dren. Massage bij Chiropractie Emmen. Geplaatst op zondag 26 juli 2015 1444. Emmen Hennie Knoop is voetreflex Plustherapeute en als gediplomeerd masseuse werkzaam bij de praktijk voor Chiropractie in Emmen. Ze geeft een ontspannings of sportmassage. Ik heb een specialisatie in het geven van massages aan mensen met kanker. Hierbij is het uitgangspunt de mensen een moment van niet ziek zijn te geven en zich mens te laten voelen in plaats van patiƫnt aldus Hennie.
Anne Mieke Janse Emmen Netwerk Integratieve Massage.
Netwerk Integratieve Massage NL. Wat is Integratieve Massage. Body Voice Anne Mieke Janse. info AT bodyvoice DOT nl.
Marike Mensink Emmen Massage Home.
Weldadige massage bij massage Emmen. Zoals de auto naar de garage moet voor goed onderhoud en langdurig plezier zo zou ons lichaam regelmatig een massagepraktijk moeten opzoeken voor een behandeling. Dat is een normale gang van zaken in de Aziatische landen waar deze technieken ontwikkeld zijn. U bent van harte welkom bij Massage Emmen. Bij mij in de praktijk of bij u aan huis. Geniet van van een heerlijke ontspanningsmassage voor het hele lichaam. Zo voelt u zich in een mum van tijd weer weldadig relaxed.
Masseur in Emmen massage-info.nl.
Praktijk voor Massagetherapie Sandra Thomas is gevestigd in het voormalig gemeentehuis in Borger nu het ontmoetingscentrum. Sportmassage Blessurepreventie Medical taping Ontspanningsmassage Hot-stone massage Voetreflex massage Bindweefselmassage Scrubmassage Triggerpointtherapie. Klassieke en energetische massages 583. s avonds geopend 2212. In het weekend geopend. In het weekend geopend 1483. Massage op evenementen 1156. Massage aan huis 1140. Masseur met foto 949.
Praktijk De Orchidee Emmen Facebook.
Meer informatie zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen vind je hier cookiebeleid. Bekijk meer van Praktijk De Orchidee Emmen door je aan te melden bij Facebook. Stuur een bericht aan deze pagina kom meer te weten over geplande evenementen en meer. Als je geen Facebook-account hebt kun je er eentje maken om meer van deze pagina te kunnen bekijken. Bekijk meer van Praktijk De Orchidee Emmen door je aan te melden bij Facebook. Stuur een bericht aan deze pagina kom meer te weten over geplande evenementen en meer. Als je geen Facebook-account hebt kun je er eentje maken om meer van deze pagina te kunnen bekijken.

Contacteer ons